Lumist talve, liitu meie foorumiga ja ole aktiivne! |
Poll | | Kas uus kujundus meeldib teile | * Jah | | 74% | [ 31 ] | * Ei | | 26% | [ 11 ] |
| Kokku Hääli : 42 |
|
|
| Millest võtaksite osa? | |
| | Autor | Teade |
---|
kettu Administraator
Postituste arv : 1679 Asukoht : Sinu selja taga
| Pealkiri: Millest võtaksite osa? Esm Aug 30 2010, 23:23 | |
| Eelmise küsitluse juures mida küsisime oli väga palju vastajaid aga viimastel võistlustel on väga vähesed osa võtnud. Mõlemale küsimusele võib olla vastuseid nii mitu kui vähegi pähe tuleb, aga vähemalt üks võiks olla tühja pole mõtet postitada. Kopeerige see ankeet ja vastake küsimustele ning postitage siia alla. - Kood:
-
[b]1.Mis võistlusest võtaksite osa? 2.Mis võiks olla auhinnaks?[/b] | |
| | | monsa Moderaator
Postituste arv : 543
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Teis Aug 31 2010, 15:55 | |
| 1.Mis võistlusest võtaksite osa? Mm, graafikateemalised, fotogaafa, mm, jutukirjutamise teemalised ka isegii . 2.Mis võiks olla auhinnaks? Ma ei tea. Auhinnad eriti mind ei huvita . | |
| | | Pirrku Tantsija
Postituste arv : 848
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Kolm Sept 01 2010, 00:34 | |
| 1.Mis võistlusest võtaksite osa? Fotograafia ja graafika omadest. Ma usun, et võibolla mõnest muust ka kui aega on. 2.Mis võiks olla auhinnaks? Minu jaoks pole. Ma ei tea ka mis võiks olla. | |
| | | BööBöö- Koomik
Postituste arv : 804 Asukoht : In LA, baby :)
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Kolm Sept 01 2010, 01:42 | |
| 1.Mis võistlusest võtaksite osa? Erinevad loominguvõistlused: kirjutamine, pildistamine, graafika, joonistamine, mõistatamine... whatever. 2.Mis võiks olla auhinnaks? Auastmed, kleepsud, eelised (näiteks saab ühel teemal moderaatorina silma peal hoida. | |
| | | Kissu Laulja
Postituste arv : 305 Asukoht : Tõrva
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Nelj Sept 02 2010, 23:00 | |
| 1.Mis võistlusest võtaksite osa? - Ma võin võtta osa kirjutamis võistlustest. Pildistamisest võin ka osa võtta juhul kui mul on aega sel hetkel. Ülejäänudest mina kahjuks eriti osa ei võtaks aga olenb ka mida tegama peab siis vb võin isegi joonistamisest, graafika tegemisest jne. osa võtta. 2.Mis võiks olla auhinnaks? - Um.... ma ei tea. | |
| | | kettu Administraator
Postituste arv : 1679 Asukoht : Sinu selja taga
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Laup Okt 09 2010, 18:39 | |
| Kuna koomik'u võistlus on läbi siis võiks uue võistluse teha. Valige nendest kolmest mida sooviksite? Kas: 1.Fotograafia võistlus 2.Graafika võistlus 3. Jutukirjutamis võistlus | |
| | | monsa Moderaator
Postituste arv : 543
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Laup Okt 09 2010, 21:44 | |
| Mulle sobiksid kõik Kuid siiski praegu valiksin jutukirjutamise võistluse. | |
| | | BööBöö- Koomik
Postituste arv : 804 Asukoht : In LA, baby :)
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? Püh Okt 10 2010, 02:09 | |
| Praegusel hetkel eelistan kirjutamist . | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Millest võtaksite osa? | |
| |
| | | | Millest võtaksite osa? | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |